Voorzijde
Evolutie FAQ
Bewijzen
Antwoorden
Degeneratie?
Reacties
Links
Login


  Acties
Terug naar de inhoud

  Lees ook:
onder constructie...

Islamitische creationisten

james - 29-6-2006:

beste lezer,

neem vooral eens een kijkje op islamitische forums. Dat zijn nog veel strengere creatonisten. De islaam maakt een ongelovelijke groei explosie door in Nederland op dit moment en met name door autochtone nederlanders. Het zou voor het behoud van onze kritische en weldenkende samenleving, politiek en wetenschap een positieve kracht zijn daar eens wat tegengas in te geven aangezien er constant gerefereerd wordt aan het falen van de evolutie-theorie door mensen die daar natuurlijk niet echt iets van af weten. Het is vaak de laatste strohalm waar de nieuw te winnen zieltjes zich aan vast houden.

Met vriendelijke groet,

James


Antwoord (1-7-2006):

Beste James,

Je hebt natuurlijk helemaal gelijk. Ik heb zelf wel eens met deze lieden in discussie getreden. Het materiaal dat zij produceren is echter zo om te huilen, en hun manier van denken is zo vreemd en ontdaan van normale rationele logica en feitenerkenning dat het bijna niet eens de moeite waard is om zich hier in te verdiepen.

Daarbij komt nog dat ik mijn handen vol heb aan christelijke creationisten, die ondanks alles o.h.a. nog voor rede vatbaar zijn. Die kun je tenminste nog voor het blok zetten. Deze moslim-creationisten zijn gewoon niet met gewone logica te bedwingen!

De oorzaak ligt waarschijnlijk in gebrekkige onderwijsgang. Nog een reden voor afschaffing van religieuze scholen en een groter inzet voor integratie.

Met vriendelijke groet,

Fedor Steeman

 


Birth certificate apostille. California apostille. Documents that require apostilles.