Voorzijde
Evolutie FAQ
Bewijzen
Antwoorden
Degeneratie?
Reacties
Links
Login


  Acties
Terug naar de inhoud

  Lees ook:
onder constructie...

Geestelijk eigendom

Mathijs Schaap - 22-3-2006:

Hoi Fedor;

Op http://daaromevolutie.net/default.asp?action=show&what=re&ID=93&segm=5&stype=6kom ik citaten van mezelf tegen inclusief een email adres van mij.

Ik heb voor dergelijke publicaties nooit mijn toestemming gegeven voor dergelijke publicaties en geef die bij deze ook niet.

De door mij geschreven woorden aan desbetreffende persoon beschouw ik als mijn geestelijk eigendom en vraag je dus uiterst vriendelijk desbetreffende citaten te verwijderen.

Indien er geen gehoor gegeven word hieraan, zal ik ten rade gaan bij juridische raadgevers.


Antwoord (25-3-2006):

Lieve hemel, Mathijs, het kan misschien zijn dat je het niet zo bedoeld, maar ik vind het onder de maat om gelijk maar met juridische stappen te dreigen. En waarvoor? Voor een 'geestelijk eigendom', waarvan iedereen weet dat je het draagt!

Het 'geestelijk eigendom' en jouw e-mail adres, waren door een gebruiker van buiten de site, een toevallige passant, toegevoegd. Alhoewel mij natuurlijk enige onoplettendheid kan worden verweten, vind ik een dergelijke scherpe reactie totaal onverwacht en onredelijk!

Als je die ene laatste zin achterwege had gelaten, had ik geen enkel probleem gehad met jouw verzoek, en had ik die ook als 'uiterst vriendelijk' opgevat, maar nu... de toon is gezet, en ik vind die uiterst vijandig.

Verbaasde groeten,

Fedor