Voorzijde
Evolutie FAQ
Bewijzen
Antwoorden
Degeneratie?
Reacties
Links
Login


  Acties
Terug naar de inhoud

  Lees ook:
onder constructie...

Re: Racistische evolutie

Harold van der Steen - 7-3-2006:

Hoi ik las het stukje over uitspraak van Peter Scheele m.b.t. de combinatie van evolutie aan racisme. Je sluit af dat je niet twijfelt aan zijn (P.Scheele) zijn integriteit en dat jij denkt dat hij deze enorme fout zal rechtzetten.

Ikzelf heb op zijn(?) website degeneratie.nl ook al gewezen op deze onzin. Zie hieronder hun reactie;

[geciteerd e-mailbericht verwijderd op nadrukkelijk verzoek van de schrijver van het bericht; lees: hier]

(Bovenstaand antwoord als reactie op mijn opmerking hieronder)

Het direct linken v.d. evolutietheorie aan de endlosung van Hitler is een ronduit botte opmerking en dat is een Christen zoals jij (Peter) niet waardig! Jij net zo goed als ieder ander weldenkend mens weet dat het doen en laten van de randdebiel Hitler zijn gebasseerd op pure HAAT.

Laten we weldenken en verwijder die opmerking!

Met vriendelijke groeten, Harold van der Steen

--------------------------------------------------------------

Dus ik denk dat het GEEN vergissing is geweest van Peter Scheele. Weinig integriteit dus en het lijkt erop dat Peter zich heeft ingesloten in een ivoren toren, hij laat i.i.g. zijn 'volgelingen' het werk doen. Overigens de bijlage die Mathijs bedoelt mag je ook hebben moet je me even emailen! Nog meer creationistische waanzin.

Met vriendelijke groeten, Harold ps. aub NIET mijn email adres publiceren op je web-site i.v.m. SPAM mails


Antwoord (7-3-2006):

Beste Harold,

Bedankt voor je berichtje. Ik had al gezien dat de Peter en zijn volgelingen geenszins in de zin hebben deze verdraaiing te laten vallen. Ik had al een artikeltje in de aanmaak over racisme in naam van de Bijbel (zelfs Maarten Luther had al antisemitistische dingen geschreven), en het anti-racisme van Darwin, maar heb die wegens tijdgebrek nog niet afgemaakt. Er zijn ook zoveel zaken die aandacht verdienen...

Als je een en andere hierover zou kunnen samenstellen voor de site zou dat mijn werkdruk erg verlichten. Dan kan je zelfs vaste artikelschrijver voor deze website worden!

Met vriendelijke groet,

Fedor SteemanAntwoord (23-3-2006):

Albert Einstein zei ooit: 'Om een onberispelijk lid te zijn van een kudde schapen moet je ten eerste een schaap zijn' Soms is dit heel begrijpelijk.

------------------------------------------------------------

@Fedor Sorry voor het ongemak hopelijk staat in de onderstaande reactie geen persoonlijk gedachtegoed van bange mensen. Als je deze wilt verwijderen ga gerust je gang!

------------------------------------------------------------

@Mathijs Sorry Mathijs, voor het onverhoopt publiceren van je email adres, iets te ondoordacht 'copy / paste' gedaan.

Wat betreft je persoonlijke gedachtgoed beste Mathijs, deze is ook terug te vinden op:

http://www.dinoos.nl/start.htm

Overigens een goede site voor de lachspieren.

Verder was ik zeker niet in de veronderstelling dat jouw antwoord op mijn vragen op Degeneratie.nl jouw persoonlijk gedachtegoed waren, de header van het email-antwoord was tenslotte 'Onderwerp: Re: *Reactie via Degeneratie' en dit is een publieke site, waar kritische vragen NIET worden gepubliceerd. Om dan maar gelijk te 'dreigen' met juridische stappen is trouwens het zoveelste zwaktebod van Degeneratie.nl.

Frappant dat je wikipedia citeerd daarin staat toch duidelijk dat Darwin het socio-darwinisme verafschuwde. Maar in het documentje dat jij als een Gelovig man mij destijds stuurde staat een gemanipuleerde foto van Hitler met op zijn linker schouder 'Darwin' als zijnde zijn zogenaamde duivelse compaan. Overigens is dit een behoorlijke BIJGELOVIGE foto, vraag ik je Mathijs staat bijgeloof niet gelijk aan ongeloof?

Tenslotte denk ik dat in de volgende link duidelijker wordt geschetst wie aan de wieg van de verderfelijke endlosung stond.

http://www.godenkinderen.nl/was_luther_een_antisemiet.htm .


Antwoord (29-3-2006):

Geen probleem Harold en bedankt voor de steun. Als je verder wilt discussiŽren met Mathijs wil ik graag verwijzen naar het officiŽle forum.

Met vriendelijke groet,

Fedor