Voorzijde
Evolutie FAQ
Bewijzen
Antwoorden
Degeneratie?
Reacties
Links
Login


  Acties
Terug naar de inhoud

  Lees ook:
onder constructie...

Echt heel komisch

'Maarten' - 7-1-2006:

beste Fedor, leuke site heb je gemaakt, complimenten hoor. het is echt heel komisch en ik heb in tijden niet zo gelachen. dit soort sites maken mijn dag altijd weer goed.

ik zie alleen dat het meeste dat hier staat vrij oud is. daarom vroeg ik me af of je de site nog wel onderhoud. aangezien de meeste 'gesprekken' van bijna twee jaar geleden zijn neem ik maar vast aan dat je zelf niet meer in het evolutiesprookje geloofd.

het zou natuurlijk ook wel absurd zijn om nu nog een evolutievolgeling te zijn. het schijnt dat sommige ortodox-humanisten het nog wel geloven maar ja, dat zijn vaak dezelfde mensen die nog steeds geloven in marxisme.

stel dat je deze site nog steeds onderhoud en dat je nog steeds een gelovige bent dan moet je het maar even laten weten dan help ik je wel met de vragen die je nog hebt.

met vriendelijke groet, Maarten


Antwoord (11-1-2006):

Elke keer als ik dit soort reacties krijg, dan citeer ik graag een uitspraak van Peter Scheele over de voorspelde reactie van zijn critici: 'Spot zal hun belangrijkste wapen zijn!'

Wat ik hier schrijf moet erg beangstigend zijn, aangezien er door deze persoon (die niet eens zijn e-mail adres durfde achter te laten) alleen bespottend gereageerd kan worden, en niet inhoudelijk.

Ik hoef er daarom ook niet verder op in te gaan. Maar ik weet zeker dat Maarten best zelf weet hoe de stand van zaken is in onze samenleving, nietwaar? Wel eens van een vakgroep 'creationistische biologie' op de universiteit gehoord?

Fedor Steeman