Voorzijde
Evolutie FAQ
Bewijzen
Antwoorden
Degeneratie?
Reacties
Links
Login


  Acties
Terug naar de inhoud

  Lees ook:
onder constructie...

Met jou valt niet te praten

Erwin - 18-11-2005:

Pardon, mijn argument wat ik net gestuurd had was al eerder aan de orde geweest.

Maar....

Fedor jongen, Wat maak je je druk. Deze mensen komen gewoon met argumenten waar jij zelf nog niet over nagedacht zou hebben. Verder moet je niet telkens naar argumenten verwijzen van anderen, wat heb je zoal zelf onderzocht? een beetje op internet zoeken en mensen doorverwijzen naar anderen die hetzelfde doen als jouw... weer naar andere mensen verwijzen en ervan uitgaan dat het maar op 1 manier zou kunnen hebben afgespeeld, dat is een beetje te simpel vind jezelf ook niet?

Met jouw valt gewoon niet te praten! grt Erwin


Antwoord (6-12-2005):

Jij bekritiseert het feit dat ik externe links gebruik voor ondersteuning van mijn argumenten? Externe links die stuk voor stuk steunen op wetenschappelijke bronverwijzingen? Zelf kom je slechts met een enkele tegenwerping op één argument uit een lijst van tientallen anderen waar je verder niet op in gaat? Een tegenwerping die bovendien lang en breed verworpen is in een andere reactie van mijn kant? En vervolgens durf je te zeggen dat ik 'simpel' bezig ben?! Dat vind ik echt ongelooflijk!

Als je graag wilt weten in hoeverre ik zelf onderzoek heb gedaan: Ik heb een studie biologie achter de rug met specialisatie in paleontologie. Momenteel werk ik op een geologisch museum aan een fossielendatabase. Mijn vrouw heeft onderzoek gedaan aan fossiele walvissen en heel interessante ontdekkingen over hun evolutionaire ontwikkeling. Ik praat dagelijks met collega's over hun paleontologische ontdekkingen. Ik baad dus al jarenlang in het bewijsmateriaal voor biologische evolutie en geologisch actualisme.

Natuurlijk kan ik niet alle kromme sprongen die creationisten doen kennen. Gelukkig zijn er anderen die dat al reeds hebben gedaan en daarbij altijd met wetenschappelijke bronverwijzingen op de proppen kunnen komen. Dat kun je van creationisten niet zeggen.

Met mij valt te praten als je tegen een kritische belichting van de eigen vooringenomen opvattingen kan. Als je dat niet kan, begrijp ik dat best...

Fedor Steeman