Voorzijde
Evolutie FAQ
Bewijzen
Antwoorden
Degeneratie?
Reacties
Links
Login


  Acties
Terug naar de inhoud

  Lees ook:
onder constructie...

Kringen in sneeuw

Erwin - 18-11-2005:

Die kringen waar je het over hebt zijn niet jaartallen, maar heeft te maken met warmte en kou. Dus die vallen al af.


Antwoord (6-12-2005):

Dit is ongelooflijk: Ik presenteer een lijst met tientallen argumenten en het enige wat men kan is hier en daar een enkel argumentje eruit proberen te krabbelen. Hoe zit het met de rest?

Dit is reeds door mij verworpen hier .Antwoord (6-12-2005):

ach laat ook maar.

we zien het wel wanneer we overlijden, is het niet? het enige wat dan jammer is, is dat je dan niet even weer terug kan om weer een website te gaan maken van wat je dan allemaal gezien hebt, of wat je dan allemaal te horen hebt gekregen. Ik moet wel zeggen dat je erg je best gedaan hebt om zoveel informatie overal vandaan te halen, er zijn ook mensen die alleen maar mepraten over dingen terwijl ze zelf niets hebben uitgezocht.

Groeten Erwin


Antwoord (7-12-2005):

Nee, we kunnen reeds nu zien hoe de schepping -zo je wil- zich moet hebben voltrokken. En het is onderhand overduidelijk geworden dat het niet een paar duizend jaar geleden binnen een weekje tevoorschijn is getoverd. Het universum, de aarde, en het leven zijn oeroud en hebben een eonenlange ontwikkeling doorgemaakt. Zulks is een Schepper waardig, als je daarin kiest te geloven. Maar het blijft hoe dan ook fascinerend...

Met vriendelijke groeten,

Fedor