Voorzijde
Evolutie FAQ
Bewijzen
Antwoorden
Degeneratie?
Reacties
Links
Login


  Acties
Terug naar de inhoud

  Lees ook:
onder constructie...

Ôloha

Maertje - 4-12-2006:

haha. wel komisch om op te merken dat er bepaalde landen niet eens meer volledig op ware grootte afgebeeld zijn op je wereldkaartje van de continentale drift. :)

anyways. Als iemand met een dergelijk argument komt valt dat meteen onder het mom van:'Kopieer en plak werk niet volgens de spelregels.' goed. Ik neem aan dat u wel alles netjes in uw eigen woordjes hebt geschreven?

even een leuk stukje tekst: Ooit de kracht van God ervaren? Ervoor open gestaan? Er zijn veel mensen die niet veel bezig houden met de schepping, omdat het inderdaad in een tijdsbeeld is geschreven van lang geleden toen men nog dacht dat de aarde plat was. :)

Ik hou mezelf neutraal, maar weet u het is zo apart dat veel mensen God ervaren hebben... dit is iets dat evolutionisten, atheisten + andere isme isten, niet kunnen bewijzen. Ooit bezig gehouden met ziel, lichaam en geest? moet u eens doen!

groetjes,

Maertje.


Antwoord (4-12-2006):

Dag Maartje,

Wat komisch is, is dat je het hebt over landen, waar er sprake is van continenten. Je schijnt te willen suggereren dat de afmetingen van de continenten vervormd zijn om ze beter te doen passen. Geef alsjeblieft aan welke continenten vervormd zijn en waar op het internet ze dan wel correct afgebeeld zijn...

Jouw argument is duidelijk zelf geschreven, dus van jouw suggestie dat dit onder 'knip-en-plakwerk' zou vallen, begrijp ik werkelijk helemaal niets. Zou je dat nader willen uitleggen?

En ja, ik druk alles in eigen woorden uit. Ik gebruik daar veel energie voor en niet alleen verwacht ik dat terug, ik verwacht ook dat men auteursrechten respecteert.

Wat betreft God is dat een persoonlijke zaak, maar geloof me gerust als ik zeg dat ik geen athe´st ben en wel degelijk voor het bovennatuurlijke opensta. Ik noem mijzelf bovendien geen 'evolutionist', maar accepteer wel de evolutietheorie als de geldige wetenschappelijke verklaring voor datgene wat we kunnen waarnemen. No more, no less!

Groet,

Fedor