Voorzijde
Evolutie FAQ
Bewijzen
Antwoorden
Degeneratie?
Reacties
Links
Login


  Acties
Terug naar de inhoud

  Lees ook:
onder constructie...

Debat met Kent Hovind ?

Gertjan Oostendorp - 19-4-2006:

Dag Fedor, Waarom gat u niet een keer een debat houden tegen dhr. Hovind. Als u zo zeker bent van uw zaak, kunt u dan gelijk een eind maken aan die hype rondom dhr. Hovind. Met vriendelijke groeten, GJ


Antwoord (6-5-2006):

Dag Gertjan,

Ik probeer op deze website zoveel mogelijk tegengas te geven aan de ontelbare schrijfsels van creationisten in boeken, tijdschriften en vooral het internet. Mijn focus hierbij ligt op het nederlandse taalgebied. Het engelse taalgebied wordt al rijkelijk gedekt door sites als Talk Origins. Zo ook Kent Hovind...

Tezijnertijd zal ik ook de video's en schrijfselen van Hovind die in het nederlands zijn vertaald nog wel eens op deze site schriftelijk behandelen. Dat lijkt mij de meest effectieve manier om mensen zoals Hovind te lijf te gaan.

Als de feiten op mijn website niet eens schriftelijk kunnen worden verworpen heeft een mondeling debat verder weinig zin, denk ik. De vereenvoudiging van zaken die in een mondeling debat onvermijdelijk zijn, is precies wat creationisten willen. Alleen door de zaken verschrikkelijk te vereenvoudigen maken zij een kans op een schijnoverwinning.

Afgezien daarvan heb ik momenteel de tijd en het geld niet om naar Nederland dan wel Amerika te komen om met iemand te discussi─Śren die waarschijnlijk niet eens de wetenschappelijke grondregels kent en respecteert.

Met vriendelijke groet,

Fedor Steeman